Isolering

Overvejer du at gøre noget ved indeklimaet og varmeregningen?

Mange huse i Danmark er mangelfuldt isoleret. Det er hensigtsmæssigt af flere årsager, eksempelvis i forhold til varmeregningen. Tømrer- og Snedkermester Jacob Pedersen A/S kan hjælpe dig med at gøre dit hjem billigere at varme op og mere komfortabelt at bo i. Isolering er med til at energioptimere din bolig. Vi tilbyder også udskiftning og montering af nye vinduer og døre

Vi isolerer, eksempelvis:

  • Loftrum
  • Hulmur
  • Gulv
  • Etageadskillelse

Ring på telefon 70226670 og hør mere om papirisolering af din bolig.

Papirisolering - Cert. Thermofloc isolatør

Vi er blevet udvalgt til at forhandle og montere papirisolering af mærket Thermofloc. Det er et af de førende produkter indenfor papirisolering i Europa. 
Papirisolering og i særdeleshed isolering fra Thermofloc, har store fordele og kan med rette betragtes som den bedste og mest miljøvenlige løsning i mange tilfælde. Produktet er lavet af genbrugspapir, og er brandsikret med naturlige mineraler og ikke borsalte, som før var tilfældet.

Fordele ved isolering og farer ved dårligt indeklima

Der er mange grunde til at overveje at efterisolere din bolig. Den umiddelbare fordel er besparelser på energiregningen og øget værdi af ejendommen. Besparelsen, der kan opnås med papirisolering, kan være større end andre materialer, da der undgås kuldebroer.
En anden, og for nogle vigtigere fordel, er at isolering forbedrer indeklimaet. Med god isolering undgås kulde og den fugt, der opstår som konsekvens heraf. Fugt kan i sig selv være ubehageligt, men det er også en faktor i fremkomsten af skimmelsvamp og mug. Skimmelsvamp og høj fugt kan forårsage allergi og sygdom, der har symptomer som hovedpine, udslæt, koncentrationsbesvær mm.
Disse kan være invaliderende og bør derfor undgås. God isolering og indeklima hænger uløseligt sammen, og vi kan hjælpe dig til at opnå dette.

Hvordan vi gør

Papirisolering monteres ikke i plader, som man kender det fra stenuld og andre isoleringsprodukter. Det sprøjtes ind, på grund af materialets struktur. Netop produktets struktur og metode er styrken. Det skyldes, at produktet lægger sig omkring ledninger, rør, planker osv. Der dannes således et jævnt lag isolering uden kuldebroer. Dette er vigtigt, især i hulmur, etageadskillelser og loftsrum, hvor der ofte opstår kuldebroer. 

Vi har en anden hjemmeside dedikeret til papirisolering, som du kan finde her.

Hvad koster isolering af hus?

Prisen på isolering af huse og bygninger afhænger meget af størrelsen på bygningerne og omfanget af opgaven. Vi står gerne til rådighed for eventuelle spørgsmål. Vi hjælper også gerne med et uforpligtende tilbud. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 70226670, eller send os en mail på info@tsjp.dk. Du kan også altid udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.