Montering af vinduer og døre

Skal du have nye vinduer og døre?

Hvis du skal have nye vinduer og døre i boligen, kan Tømrer- og Snedkermester Jacob Pedersen A/S hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med tømrerarbejde, som eksempelvis udskiftning af døre og vinduer, renovering, tilbygninger, tagarbejde og meget mere. Vi kan hjælpe med montering af vinduer i nybyg eller udskiftning af vinduer og døre i ældre huse og bygninger. Vi hjælper desuden både private og erhverv. 

Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Montere eller renovere vinduer og døre
  • Sætte skydedøre op
  • Udskifte indvendige døre
  • Istandsætte døre og vinduer
  • Montere tagvinduer og ovenlys
  • Lave facaderenovering

Hør mere

Spar penge på varmeregningen ved udskiftning af vinduer ✓

Med nye vinduer, kan du spare penge på varmeregningen. Moderne energivinduer holder betydeligt bedre på varmen end ældre vinduer. Derfor kan der være mange penge at spare ved at udskifte vinduerne. Du slipper også i høj grad for træk og kuldebroer, der kan være årsag til fugt og skimmel. Især i ældre huse og bygninger kan det være en fordel at udskifte vinduer og døre, som kan være utætte og giver træk. Ved udskiftning af vinduer og døre kan du reducere spildvarme. 

Nye vinduer kan med fordel være en del af en større renovering til fordel for både energiregning og indeklimaet.

Din ekspert i vinduer og døre i Vanløse, Hellerup, Gentofte, Rødovre og Frederiksberg

Vi har i mange år udført alle typer af renovering både som enkeltstående tømreropgaver og som entreprenør. En renovering er en unik mulighed for at gentænke din ejendoms visuelle udtryk. Vi kan, i kraft af vores erfaringer, sikre at din bolig bliver pæn og komfortabel.

Er du interesseret i at vide mere, eller at få et uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 70226670, eller send os en mail på info@tsjp.dk. Du er også altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt til dig

Få et tilbud