Tømrer & snedker i Vanløse

Om os

Ambitiøst tømrerfirma med bred erfaring og stort engagement

 

Om os

Vi vil gerne være din foretrukne entreprenør- og tømrervirksomhed

Tømrer- og Snedkermester i Vanløse siden 2001

Tømrer- og Snedkermester Jacob Pedersen A/S blev grundlagt i år 2001 og har siden været i konstant udvikling.

Med visionen om at skabe en virksomhed, der lever op til det den lover, startede Jacob Pedersen som selvstændig.

Drivkraften lå i ønsket om at få nye spændende udfordringer, og som tiden gik, væltede opgaverne og de gode kunder ind. Det resulterede i, at virksomheden voksede hurtigt, selvom det aldrig har været en målsætning i sig selv, at virksomheden skulle blive stor.

I dag beskæftiger Tømrer- og Snedkermester Jacob Pedersen A/S, 12 tømrere og snedkere og holder til egne lokaler i Vanløse.

Vi udfører alle former for tømrer- og snedkeropgaver – enten som hovedentreprenør eller i samarbejde med andre håndværksmestre.

Hvis vi udfører opgaven som hovedentreprenør udføres arbejdet under vores ansvar. Arbejdet udføres i samarbejde med håndsværksmestre, som vi kan stå inde for, og som vi har gennemført adskillige projekter sammen med.

Som tømrervirksomhed sætter vi en ære i at udføre vores arbejde til den aftalte pris – og ikke mindst – til den aftalte tid.

Vi er medlem af “Byg Garantiordning”

Tømrer- og Snedkermester Jacob Pedersen A/S er medlem af Dansk Byggeri, hvilket betyder, at virksomheden er omfattet af “Byg Garantiordning“.

Garantiordningen skal skabe tillid og tryghed hos den private forbruger og sikre, at forbrugeren ikke lider økonomisk tab, hvis der sker fejl eller mangler i det håndværkmæssige arbejde.

Ordningen omfatter entreprenører og håndværksvirksomheder, der er medlem af Dansk Byggeri og dermed er omfattet af “Byg Garantiordning”.

Medarbejderpleje

Det er meget vigtigt for os at være en god arbejdsplads for vores medarbejdere, både i vores arbejde og uden for arbejdspladsen.

Flere gange om året arrangerer vi forskellige sociale arrangementer, så vores team af tømrere og snedkere får styrket deres sammenhold.

Vi ser det som vigtigt for arbejdsglæden at have gode sociale relationer til sine kollegaer, og derfor prioriterer vi medarbejdernes trivsel højt.

Job hos os

Vi er altid åbne for at modtage en uopfordret ansøgning. Hvis det sker i en periode, hvor vi ikke lige står og mangler en lærling eller en svend, vil vi gerne gemme ansøgningen.

Beskriv opgaven