Nyt gulv

Professionel gulvlægning

Hvis dine gulve er blevet slidt ned eller har fået en vandskade, kan vi hjælpe med montering eller renovering af gulve. Vi har mere end 20 års erfaring med tømrerarbejde, herunder gulvarbejde. Hos os er høje standarder og gode materialer i fokus. Vi har mange glade kunder i Vanløse, Rødovre, Gentofte, Hellerup og på Frederiksberg.

Vi kan hjælpe dig med:

  • Montering af nye gulve af alle typer
  • Gulvafslibning
  • Behandling af gulve

Gulvene har en stor effekt på boligen

Det er en stor beslutning at vælge gulve til din bolig. Gulvene er med til at samle det udtryk du gerne vil skabe i dit hjem. Samtidigt er det også vigtigt at gulvene passer til jeres livsstil og behov. Skal der tages hensyn til husdyr eller børn. Vi hjælper også erhverv med at vælge gulve til deres bygninger. Uanset hvad du vælger, kan vi rådgive og udføre montering, behandling eller afslibning af gulve. Vi monterer og lægger gulve i renoveringer og i nybyg.

Gulv af høj kvalitet 

Når du skal have udført gulvarbejde, er præcision og øje for detaljen vigtigt. Som faguddannede tømrere med mange gulve bag os, har vi øje for detaljen og kendskab til materialernes styrker og svagheder. Derfor kan vi montere et nyt gulv, der ligger præcist og holder i mange år frem uden knirken.

Hvad koster et nyt gulv? 

Vi mener, at dit byggeprojekt skal være så smertefri og behagelig som muligt. Derfor går vi op i at overholde aftaler og altid gå i dialog om dine ønsker og behov. Vores priser er konkurrencedygtige og vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud til dig. Prisen afhænger meget af hvilket materiale du ønsker og hvordan det skal lægges kombineret med hvor mange kvadratmeter.

Du kan ringe til os og høre nærmere om dine muligheder på telefon 70226670, eller du kan sende en mail på info@tsjp.dk. Du er også altid mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage.