Professionel renovering af hus 

Vi tilbyder modernisering af hjemmet - både i hus og lejlighed

Står du overfor en renovering eller modernisering af dit hjem, kan Tømrer- og Snedkermester Jacob Pedersen A/S være til hjælp. Vi har siden år 2001 udført alle typer af renovering for både erhverv og private i entrepriser og enkeltopgaver af enhver størrelse.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

Få et tilbud allerede i dag

Skræddersyet renovering efter dine ønsker 

Når vi udfører renovering af din bolig, tager vi udgangspunkt i dine ønsker efter en grundig dialog. Vi kan supplere med idéer og viden om materialer, løsningers holdbarhed og kvalitet. På den måde kan vi i samarbejde skabe et resultat, som du bliver glad for i mange år frem.

Renovering som entreprise

Vi udfører totalrenovering af din bolig eller boligforening. Renoveringen kan indeholde alle typer tømrer- og snedkerarbejde samt andet håndværk. Vi har, som entreprenør, et netværk af dygtige fagmænd indenfor murer, elektriker og VVS.

Når du tilknytter os som hovedentreprenør på din renoveringsopgave, skal du kun forholde dig til én kontaktperson.  

Kvalitetsbevidst tømrer og snedker i Vanløse og København

Vi går op i at levere et stykke håndværk, der lever op til en høj standard og holder i mange år. Alle vores tømrere har stor erfaring med renovering af huse og lejligheder og har et øje for detaljen. Vi går samtidig op i at overholde aftaler og levere en høj service.

Er du interesseret i at høre mere? Så er du velkommen til at ringe på telefon 70226670. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på renovering af hus. Du er også velkommen til at sende os en mail på info@tsjp.dk