Udestue

Udestue i Vanløse, Rødovre, Gentofte, Hellerup og Frederiksberg

En udestue er helt ideel til at skabe mere personlighed til dit hjem. En udestue er en god løsning til at skabe mere lys og forlænge følelsen af sommer. Det er desuden en smart løsning til at skabe en følelse af mere plads og forlængelse af boligen. Ved en udestue skærmer du ikke for udsynet til udearealerne. Hos Tømrer- og Snedkermester Jacob Pedersen A/S går vi meget op i at arbejde med gode materialer og udføre et godt håndværk. Tømrer- og Snedkermester Jacob Pedersen A/S udfører også renoveringer, nyt tag eller udskiftning af vinduer og døre. Vi hjælper både private og erhverv.

Hvorfor skal du vælge en udestue? 

  • En udestue kan være med til at gøre din bolig mere attraktiv og dermed øge boligens værdi.
  • Du får mere plads, da en udestue kan fungere som en ekstra stue eller spisestue.
  • Du kan forlænge sæsonen, idet du kan sidde i udestuen hele året rundt. 
  • Energibesparelser, hvis du vælger en energioptimeret udestue og spare på omkostninger ved opvarmning med fx termotag.

Med en udestue får man mere plads i boligen. Det er kun fantasien der sætter grænser for mulighederne. Du kan bruge udestuen som en ekstra spiseplads eller stue. Det kan også være du mangler et hobbyrum eller et værksted.

Hvordan skal din udestue se ud? 

Vi kan hjælpe dig med at designe hvordan din udestue kan se ud. Der er mange muligheder når du skal vælge en udestue. Vi kan opføre fritstående udestue i havnen eller som en tilbygning til dit nuværende hus. Du kan også få en helårs udestue, som du kan benytte hele året rundt. 

Kontakt os i dag 

Kunne du tænke dig en udestue til din bolig, så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud eller forhør dig om dine muligheder. Du er velkommen til at ringe til os på 70226670, eller du kan sende en mail på info@tsjp.dk. Du er også altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vi tilbage hurtigst muligt.