Tømrer & snedker i Vanløse

Renovering af villa, lejlighed og sommerhus

Renoveringsarbejde i Vanløse, Brønshøj, København og omegn

 

Renovering af villa, lejlighed og sommerhus

Få et uforpligtende tilbud på renovering i Vanløse, København og omegn

Vi tilbyder modernisering af hjemmet, både i hus og lejlighed

Hvis du står over for en renovering eller modernisering af dit hjem, kan Tømrer- og Snedkermester Jacob Pedersen være til hjælp. Vi har i mere end 15 år udført alle typer renovering for erhverv og private i entrepriser og enkeltopgaver af enhver størrelse.

Vi udfører eksempelvis:

Ring på telefon 70 22 66 70 og hør mere.

Dine ønsker i fokus

Når vi udfører renovering af din bolig, tager vi udgangspunkt i dine ønsker efter en grundig dialog. Vi kan supplere med idéer og viden om materialer og løsningers holdbarhed og kvalitet. På den måde, kan vi i samarbejde skabe et resultat, som du bliver glad for i mange år frem.

Renovering som entreprise

Vi udfører totalrenovering af din bolig eller boligforening. Renoveringen kan indeholde alle typer tømrer- og snedkerarbejde, samt andre håndværk. Vi har, som entreprenør, et netværk af dygtige fagmænd indenfor murer-, elektriker- og VVS-fagene.

Nå du tilknytter os som hovedentreprenør på din renoveringsopgave, får du kun en kontaktperson at skulle forholde dig til.  

Kvalitet og pålidelighed

Vi går op i at levere et stykke håndværk, der lever op til en høj standard og holder i mange år. Alle vores tømrere har stor erfaring med renovering af huse og lejligheder og har et øje for detaljen. Vi går ligeledes op i at overholde aftaler, og levere høj service.

 Beskriv opgaven