Træterrasse

Skal du have en træterrasse?

Hos Tømrer- og Snedkermester Jacob Pedersen A/S kan vi hjælpe dig med din nye træterrasse. Vi har over 20 års erfaring i branchen og kan hjælpe med forskellige typer af træterrasser. Der er mange elementer at forholde sig til, når du skal vælge din nye træterrasse. Skal din træterrasse stå på fliser eller en sandpude, skal den være firkantet og i flere niveauer? For os er ingen træterrasse for stor en opgave. Vi udfører også tilbygninger og renoveringer.

Hvorfor er en træterrasse en god ide? 

Vi bygger tagterrasser med fokus på at at give boligen en følelse af mere plads. Når du vælger en træterrasse til din bolig, giver det en følelse af forlængelse og rummelighed i boligen. Træterrasser er en moderne og naturlig måde at skabe mere værdi og liv til boligen. Tømrer- og Snedkermester Jacob Pedersen A/S er specialister i at designe og bygge træterrasser i høj kvalitet, der er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Vores tømrere har mange års erfaring med at bygge træterrasser af højeste kvalitet med gode materialer. Vi lytter altid til dine ønsker, således at vi kan designe og bygge en træterrasse som passer til din livsstil og dine behov. Vi vælger med din indflydelse den træsort som passer bedst til din terrasse, og så som kan modstå vejr og vind bedst i mange år.

Fordele ved træterrasser fra Tømrer- og Snedkermester Jacob Pedersen A/S 

  • Vi sørger for altid at arbejde med træsorter og materialer som giver det bedste resultat og holdbarhed
  • Vi kan skræddersy terrassen, så den passer unikt til jeres hus og omgivelserne i haven
  • En god og solid terrasse som passer til husets æstetik, kan øge værdien af huset, da uderummet bliver mere attraktivt

Lad os bygge jeres træterrasse 

Vi er stolte af at have udført træterrasser hos mange glade kunder i Vanløse, Rødovre, Gentofte, Hellerup og Frederiksberg. Vi har mange års erfaring med at bygge og designe træterrasser i høj kvalitet.

Hvad koster en træterrasse? 

Du er altid velkommen til at høre mere om vores priser og ydelser. Vores priser er konkurrencedygtige og baseret udelukkende ud fra din opgave. Ring til os på 70226670 og høre mere, eller send os en mail på info@tsjp.dkinfo@tsjp.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.