Tilbygning til hus

Udvid din bolig med en tilbygning

Overvejer du at få en tilbygning til din bolig, kan Tømrer- og Snedkermester Jacob Pedersen A/S hjælpe med planlægning og udførelse. Vi har mere end 20 års erfaring med tilbygninger og nybyg. Tømrer- og Snedkermester Jacob Pedersen A/S rykker ud i områderne Vanløse, Rødovre, Gentofte, Hellerup og Frederiksberg.

Vi kan eksempelvis hjælpe med:

Ring på telefon 70226670 og hør mere.

Mangler I plads? 

En tilbygning er helt ideel til børnefamilien, som mangler ekstra plads. Med en tilbygning kan vi skabe de rum der mangler i jeres dagligdag. En tilbygning kan tilpasses husets stil og æstetik, så vi skaber en helhed med det nuværende hus. Vi hjælper også med at opføre en carport eller en udestue. Hos os er kundens behov i fokus og vi vil gøre alt for at kunne komme i mål effektivt, så jeres hverdag bliver lettere med den nødvendige plads.

Vi rådgiver dig om tilbygning

Når du eksempelvis bygger en tilbygning, kan lysindfald i boligen blive en udfordring såvel som et aktivt tilvalg i planlægningen af din tilbygning. Ligeledes kan rum, der tidligere havde en funktion, få en ny, som eventuelt et gennemgangsrum. Vi kan hjælpe med at rådgive dig om, hvordan du får mest ud af en tilbygning, eksempelvis ved at tillade lysindfald eller bygge i lyse og lette materialer.

Fordele ved at bygge til nuværende hus 

  • Udvid med den nødvendige plads
  • Mange vil opleve at værdien af boligen stiger
  • Billigere løsning end at købe nyt hus
  • En tilbygning kan skabes ud fra jeres ønsker og behov

Kombinér tilbygning med renovering

Når du bygger til, kan du med fordel renovere resten af boligen. Som entreprenør og tømrervirksomhed har vi bred erfaring med at tænke i helheden og sikre at boligen opfylder dine ønsker og behov.

Hvad koster en tilbygning?

Det er meget individuelt, hvad en tilbygning koster. Det afhænger for det første af, hvor mange kvadratmeter der er tale om, samt hvilke materialer der skal anvendes for at komme i mål. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en tilbygning til jeres hus. Tøv ikke med at ringe til os på telefon 70226670, og hør om dine muligheder. Du er velkommen til at sende en mail på info@tsjp.dk. I kan også altid udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.