Energioptimering

Skal vi energioptimere dit hus eller bygning?

Hos Tømrer- og Snedkermester Jacob Pedersen A/S har vi mange års erfaring med at energioptimere både private hjem og erhvervsbygninger. Vi har hjulpet mange glade kunder i Vanløse, Rødovre, Hellerup, Gentofte og på Frederiksberg.

Hvorfor er det en god ide at energioptimere sin bolig? 

Der er mange fordele ved at energioptimere sine bygninger. Ved energioptimering af bygningerne tjekker vi at dine vinduer og døre er tætte og at din isolering er intakt. Vi kan hjælpe med at gennemgå din bolig og vejlede dig omkring hvordan du kan energioptimere. 

  • Vi tjekker om dit dit tag er intakt og uden utætheder. Vi kan hjælpe med at renovere og isolere taget på dine bygninger
  • Er ventilationen intakt og virker som den skal
  • Hulmursisoleringen skal være intakt 
  • Ved udskiftning af gamle vinduer og døre kan vi sikre at de er tætte. Nye vinduer og døre har højere standarder end gamle og slidte.

Fordele ved energioptimering af bygninger 

  1. Ved energioptimering kan din varmeregning reduceres 
  2. Utætheder og træk kan  formindskes i bygningerne
  3. Bygningernes energimærke forbedres 
  4. Ofte øger energioptimeringen værdien af bygningerne.

Især ved ældre bygninger kan det betale sig at energioptimere, men i bygninger som er forkert konstrueret er det en fordelagtigt, idet der kan være en masse spildvarme. Du kan gøre dit hus mere attraktivt ved at energioptimere. Ældre huse og bygninger har ofte gamle utætte vinduer og døre, som medvirker til en høj varmeregning. Det kan også være huset er opvarmet med el-radiatorer eller et gammelt oliefyr. Derfor er det en god ide at tænke på, hvordan huset kan energioptimeres og dermed hvordan varmeregningen kan reduceres. 

Hvad koster energioptimering? 

Vi har mange års erfaring og derfor kompetencerne til at vejlede og give råd omkring hvordan du kan energioptimere dine bygninger. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at energioptimere din bolig eller dine erhvervsbygninger. Du er altid velkommen til at ringe til os på 70226670, eller send os en mail på info@tsjp.dk. Du kan også altid udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.