Nyt tag eller tagrenovering? 

Få et nyt tag der holder i mange år ✓

Trænger dit hus til nyt tag? Eller kan det nøjes med en renovering hvor fejl og mangler formindskes? Der er mange beslutninger at tage, når du skal vælge nyt tag til dine bygninger. Tømrer og Snedkermester Jacob Pedersen kan hjælpe med rådgivning omkring tagarbejde. Vi har 20 års erfaring og har bygget mange flotte og holdbare tagkonstruktioner i Vanløse, Rødovre, Gentofte, Hellerup og på Frederiksberg for private, erhverv og boligforeninger.

Vi kan hjælpe dig med at:

  • Lægge nyt tegl-, skifer- eller eternittag
  • Reparere et gammelt tag
  • Efterisolere tag eller loft
  • Bygge en tagterrasse
  • Tilføje et overtag
  • Sætte et undertag op
  • Sætte tagvinduer op
  • Bygge en tagkvist

Få et tilbud

Kvalitet er essentielt, når det kommer til nyt tag 

Et tag skal gerne holde i mange år. Og det vil det også gøre, hvis det bliver bygget ordentligt. Hvis der er fejl eller mangler, kan det blive meget dyrt, da vandskader har en ødelæggende effekt på alt fra inventar til selve konstruktionen. Vand og fugt kan således forårsage skimmel og råd. Så sørg for at renovere dit tag i tide, så du kan undgå at skifte til et helt nyt tag. 

Vi har mere end 20 års erfaring med at konstruere tage, der har en lang levetid og som holder sig godt. 

Skal du have lavet andet end tagarbejde, står vi også klar til at hjælpe med renovering, tilbygning, vinduer og døre, isolering og meget andet. 

Få en hems og udnyt dit loftrum bedre

Med en hems får du mere lys ind i din bolig, samt flere funktionsdygtige m2. Vi kan bygge ny hems eller renovere en gammel hems.

Få et uforpligtende tilbud på tagarbejde i Vanløse og København

Vi kommer gerne forbi og tager en snak om dine ønsker og muligheder, så du kan få et realistisk tilbud på din tagopgave. Vi skræddersyer et tilbud til dig, så dit tag bliver fuld funktionsdygtigt igen og beskytter huset for vand og kulde. Prisen på et nyt tag er langt mere omfattende end en mindre renovering og reparation af enkelte steder. Vi kan hjælpe med priser på alt fra reparationer til tage med solceller og nyt tegltag.

Du kan ringe til os på 70226670 og få mere information eller et uforpligtende tilbud på forbedring og renovering af dit tag. Du er også velkommen til at sende os en mail på info@tsjp.dk, eller til at udfylde vores kontaktformular